evenimente_cvartet Entertainer Cvartet oferă cu bucurie un plus de caldură şi profesionalism nunţii sau evenimentului dumneavoastră. Avem un larg repertoriu de la muzică clasică, divertisment muzical, café-concert, tangouri, valsuri, muzică ambientală pâna la colinde.

NUNTI

evenimente_inele Un cvartet de coarde este un acompaniament perfect pentru oricare parte a nunții. Entertainer Cvartet poate crea ambianța perfectă pentru a face nunta dumneavoastră unică și memorabilă. Creem o atmosferă vibrantă pentru a întreține oaspeții dumneavoastră în timpul sesiunii de fotografii sau în timpul evenimentului.

evenimente_flori Suntem fericiți să discutăm și să dăm curs dorințelor dumneavoastră în legătură cu programul ce urmează a fi interpretat. Scopul nostru este să planificăm cu atenție fiecare detaliu astfel încât atunci când va veni ziua cea mare totul va decurge perfect.


EVENIMENTE

evenimente_masa Un cvartet clasic nu este doar potrivit nunților ci oricărui eveniment plin de fast și care necesită un plus de eleganță și de finețe, creând o atmosferă plăcută și caldă (de vis).

Cvartetul Entertainer a cantat la multe evenimente în Timișoara și Arad, la simpozioane, întâlniri de afaceri, expoziții și prezentări de modă. Suntem bucuroși să ne consultăm în legătură cu repertoriul pentru a satisface nevoile evenimentului dumneavoastră.

Puteți să ne CONTACTAȚI dacă aveți orice fel de întrebări legate de un eveniment.

LECTII VIOARĂ

vioaraPentru a ajuta în educația copiilor oferim lecții de vioară în particular.

Învățarea unui instrument este esențială în multe țari dezvoltate, de aceea considerăm și recomandăm studierea muzicii și a unui instrument muzical încă din primii ani de școală.

› citeşte mai mult